Spørsmål?

team@inspiro.no

Ring 4000 1512

LAG ET ONLINE-KURS OG JOBB FRA HVOR DU VIL

Suksess med nettkurs: Norges mest populære kurs i å lage online-kurs. Her lærer du ikke bare å lage et online-kurs - du lærer også steg-for-steg hvordan du lanserer kurset og får penger på bok.

Som omtalt i...

KLAR FOR Å BLI DIN EGEN SJEF?

Alle kan lage online-kurs. Alle kan få frihet.

Strikkekurs

Språkkurs

Hundekurs

Stressmestringskurs

Ridekurs

Prestasjonskurs

Malekurs

Lederutviklingskurs

Yogakurs

Salgskurs

Treningsprogrammer

Og mye mer...

Nesten 100.000 kroner

... på min første kursrunde

"Jeg vil bare få takke dere for et fantastisk kurs. Jeg elsker deres enkle måte å lære bort på. I går avsluttet jeg salget på mitt 8-ukers kurs og jeg solgte 20 plasser. Nesten 100 000,-. Superglad. Jeg har skrevet bøker tidligere, men det er jo akkurat som dere sier. Like mye jobb for en bok som man får 200 kr for og dette kr 5000. Siden første runde har jeg omsatt for ca kr 400.000!" Les mer om Ewa og hennes online-kurs her.


- Ewa Wigenheim, livscoach

Har fått mye mer tid til familien

... ved å endre fra fysiske workshops til online-kurs

"Jeg har mye mer tid til familien og egen produksjon, fordi jeg har fått en vesentlig reduksjon i reisedøgn. Jeg fulgte kursopplegget til Inspiro Academy og det var fundamentalt for meg som er ny på teknologi å få dette presentert enkelt og forståelig. Kurs-materialet er virkelig profesjonelt og har en glassklar progresjon og løsningene som presenteres er enkle å forstå."


- Jan Ove Tuv, kunstner

Fra 0 til 2,6 millioner

... i løpet av mitt første år med nettkurs

Roy Moss (gründer av Inspiro Academy) var med på å lansere frilansjournalist Vivian Songes nettkurs, Bli magasinjournalist, i slutten av 2013. I løpet av det første året solgte vi kursplasser for 2,6 millioner kroner og siden den gang har jeg passert 10 millioner i omsetning. Det er dette samarbeidet som la grunnstenen for etableringen av Inspiro Academy i slutten av 2015. Les mer om nettkurset Bli magasinjournalist.


- Vivian Songe, frilansjournalist

Hele 200.000 kroner i inntekt!

... i løpet av første kursrunde

Jeg måtte øke antall deltakere og jeg måtte si nei til flere som ville være med. Flere sendte meg skuffende e-poster da de ikke rakk påmeldingen. Og jeg er storfornøyd! Første kursrunde genererte hele 200 000 kroner i inntekt! =) Hadde aldri drømt om så god respons! Sjekk ut Camillas gratiskurs her.


- Camilla Aase, laget spanskkurs under barselpermisjon

Tjen penger på kurset ditt med...

INSPIRO-METODEN

Det å lage et onlinekurs er en finfin ting, men et kurs i seg selv gir ikke penger i kassa. Du må også ha en måte å selge det på. Det er som å sette opp en butikk ute i skogen. Hvem skal finne deg der?


I Suksess med nettkurs lærer du en unik metode for hvordan du skal nå ut til din målgruppe i sosiale medier, bygge en e-postliste med ivrige kjøpere og lansere kurset ditt 2-3 ganger per år.


Denne metoden kaller vi mikrobølgemetoden og sørger for at du alltid har lister med interessenter å selge til når du kjører i gang nye kursrunder. Denne metoden har generert titalls-millioner kroner for oss selv og for våre kunder.


Det er ikke uvanlig at våre kursdeltakere lanserer sine onlinekurs med både 100-, 200- og 300.000 kroner i inntekt. Ta en titt på noen av referansene våre på denne siden.


Vil du vite mer?


5 FORDELER MED Å LAGE ONLINE-KURS

Få en fleksibel arbeidsdag (og ikke 9-17)

Et nettkurs er ikke avhengig av DIN tid eller at du møter en kunde på et spesifikt tidspunkt. Du får full frihet til selv å bestemme når du vil jobbe og hvor ofte du vil jobbe.

Nå ut til kunder i hele landet

Du er ikke lenger begrenset til kunder i ditt nærområde. Et nettkurs kan nå kunder i hele landet eller hele verden om du vil. Dermed kan du nå et MYE større publikum.

Du blir ansett som en ekspert

Online-kurs er fremtiden

Å lage et online-kurs blir litt som å lage en bok. Du vil oppfattes som en ekspert i faget ditt. Og eksperter får flere kunder og kan ta seg bedre betalt.

Stadig flere får øynene opp for å lage online-kurs. Og kundene dine foretrekker å få hjelpen av deg online. Dersom du ikke tar grep i dag vil du havne bakpå i morgen. 

Jobb fra hvor du vil i verden

Siden nettkurset ditt ligger online betyr det at du kan oppholde deg hvor som helst i verden. I Mexico, Barcelona, Thailand eller rett og slett i din egen sofa om du foretrekker det. Valget er ditt.

Ekstra inntekt eller ny karriere

Nettkurs er en suveren måte å skaffe seg ekstra inntekter på, enten du vil ha noen ekstra tusenlapper hver måned eller livnære deg fullt og helt av nettkurs.

HVA KAN DU LAGE KURS I?

Din erfaring og kompetanse kan være gull verdt, enten du er en ekspert etter mange år i yrkeslivet eller du rett og slett er veldig flink på noe. Mulighetene er mange bare du graver litt ned i hjernebarken. Vi har hjulpet kunder å lage alt fra strikkekurs til hestekurs og lederutviklingskurs. Noen tjener tusenlapper ekstra per måned, mens andre tjener over en million i året. 


For å komme raskt i gang med ditt online-kurs kan du starte med å ta en prat med oss. Det er 100% uforpliktende selvsagt.

Jobber nå bare 60%


"Dette kurset har vært mitt beste valg på lang tid! Og det først og fremst fordi det har gitt meg de resultatene jeg ønsker! Jeg har lykkes å lage et online-kurs samtidig med full jobb og 3 barn. Jeg jobber nå kun 60% ettersom jeg har nådd mitt mål med kurset i år."


- Manuela Kapstad Hardy

Arkitekt

Nå er jeg min egen sjef


"Takket være Suksess med nettkurs klarte jeg og samboeren min å lage et skikkelig bra nettkurs vi begge kan leve av. Kurset vårt ble en kjempesuksess, og vi har hatt over 600 kursdeltakere fram til nå. Arbeidsdagen er helt annereldes nå som jeg er min egen sjef. Jeg kan jobbe hvor jeg vil, når jeg vil, med hva jeg vil, og det er så gøy! Jeg kommer til å lage flere kurs, og jeg har ingen planer om å slutte.”


Ingjerd Hovde

Lærer og musiker

400 000 kroner på 4 uker


"Inspiro hjalp meg med å selge kurs for nesten 400 000 kroner på 4 uker. Med hånda på hjertet - det var et klokt valg. Inspiro og teamet til Roy har ikke bare levert. De har overlevert Jeg har fått mitt eget drømmeteam"


Annabell Stefanussen

Fredsarbeid i Heimen

Planlegg for suksess

Nå skal vi lage kurs. Du vil lære alt fra hvordan du strukturerer kurset til hvordan du bygger opp og spiller inn videoleksjoner. Og du lærer steg-for-steg hvordan du setter opp din kursportal. En annen viktig faktor her er at du lærer å lage kurset ditt med pedagogiske teknikker, nettopp for at dine kursdeltakere skal få størst mulig utbytte av kurset ditt og best mulig resultat.

Lage online-kurset

3

Lage gratiskurset
(og start annonsering)

En viktig del av lanseringsmetoden du lærer i kurset er å bygge en e-postliste med folk som er interessert i kurset ditt. Derfor vil du lære å lage et engasjerende gratiskurs som gir folk en smakebit på onlinekurset ditt og får dem til å ville melde seg på med en gang kurset ditt er ferdig. Dette kan gi deg en skikkelig økonomisk pangstart! Og alt dette gjøres på 100% automatikk. 

HVA LÆRER DU I KURSET?

Suksess med nettkurs er et steg-for-steg online-kurs som går over 5 faser.

BONUS: Markedsføring på Facebook og Instagram

Du vil lære hvordan du setter opp en annonsekampanje på Facebook og/eller Instagram for å trekke folk inn til gratiskurset ditt. Greia er enkel. Jo flere folk som har gått gjennom gratiskurset ditt, desto flere vil melde seg på online-kurset ditt. Derfor handler det om å få flest mulig til å ta gratiskurset ditt. Og det lærer du her :)

Vi starter med å lage en god plan for kurset ditt. Hva skal du lage kurs i og hvem skal du lage kurs for. Og du skal bli kjent med lanseringsmetoden som skal gi deg en best mulig sjanse til å både produsere kurset ditt og tjene penger på det.

2

1

4

Lansere kurset

(og penger i kassa)

3...2...1... klar for lansering! I denne fasen har vi fokus på å selge kurset ditt. Det er nå det blir moro. Du skal lære hvordan du skriver en sekvens med e-poster som skal sendes til deltakerne som har tatt gratiskurset ditt. Og siden de nå allerede har fått en smakebit av deg så er veien kort til å kjøpe kurset. Det er nå du skal sikre deg penger på bok!

5

Starte kurset

Nå har du både laget onlinekurset ditt og forhåpentligvis solgt unna din første kursrunde. I denne siste fasen skal du lære hvordan du gir deltakerne tilgang til kursportalen og du skal få gode råd i hvordan du gjennomfører kurset ditt så det skal gå så smertefritt som mulig.

100% kompatibelt med GDPR

GDP... hvafornoe? Kort fortalt er det en ny EU personvernlov gjeldende fra 25. mai 2018 som har strenge krav til hva du får love å gjøre med kunde- og kontaktdata på Internett. Alt du lærer i dette kurset er 100% i tråd med denne lovgivningen. Det betyr en trygghet for deg og for dine deltakere. Hvis du skal bestemme deg for leverandør av nettkurs sørg for at de har tatt høyde for GDPR, så slipper du bøter opp mot 4 millioner euro eller 4% av global omsetning (jepp, folka i EU tuller ikke).


Som deltaker på vårt kurs lærer du det du trenger å vite på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også få en mal på personvern-policy du kan ta i bruk på dine egne sider.

 ... ikke overse denne!

DET STARTET FRA EN STRAND I MEXICO I 2013

Hei, jeg heter Roy Moss og ved en tilfeldighet endte min samboer og jeg opp med å tjene 198.000 kroner på lanseringen av et nettkurs i magasinjournalistikk (av alle ting) mens vi bodde i Mexico i 2013.


Vivian Songe (min samboer) hadde nemlig vært frilansjournalist i mange år og gikk med idéen om å lage et online-kurs i hvordan lykkes som frilanser. Det syns jeg hørtes ut som en glimrende idé - hun kunne ta seg av å lage et godt kurs, så skulle jeg fikse det tekniske og markedsføringen.


Helt uvitende om hvordan lanseringen kom til å gå investerte vi kr 10.000 i annonser på Facebook for å måle interessen i markedet, og i løpet av 4 dager hadde vi solgt kursplasser for 198.000 kroner! Jeg trodde ikke mine egne øyne! Hvordan var et mulig å tjene så mye penger på et nettkurs? Og det på så kort tid? 


Jeg husker den dagen som om den var i går, for den skulle vise seg å endre livet vårt for alltid. I løpet av første året hadde vi solgt kursplasser for 2,6 millioner kroner, og vi passerte 6 millioner på år 2.


Denne suksessen medførte en del henvendelser fra andre folk som ville lage online-kurs og idéen til mitt eget kurs, Suksess med nettkurs, var født! I november 2015 lanserte jeg dette kurset og på litt over 2 år tok jeg Inspiro Academy fra scratch til over 25 millioner i omsetning, og med virksomhet i Norge og Sverige.


Hemmeligheten bak suksessen ligger i metoden jeg har brukt i å bygge opp, markedsføre og selge kursene. Og nettopp denne metoden lærer jeg bort i nettkurset mitt Suksess med nettkurs.

Bildet: Vivian og meg mens vi spilte inn en velkomstvideo til kurset hennes.

KOM I GANG I DAG

Vi tilbyr deg gratis rådgivning rundt det å komme i gang med online-kurs. I denne samtalen vil vi hjelpe deg å finne ut hva du kan lage kurs i, og du får anledning til å stille oss de spørsmålene du måtte ha. Og hvis vi finner ut at du er en god match for vårt online-kurs Suksess med nettkurs, så vil du få sjansen til å melde deg på. Finn en tid som passer for deg i kalenderen under så ringer vi deg.